Rembrandt Packaging

Rembrandt is een gevestigde waarde binnen de kartonnage wereld en vooral gekend als gerenommeerd B2B leverancier van high-end kartonverpakkingen voor de voeding- en dranken industrie.  Meer en meer profileren wij ons als solution-provider, we communiceren op een transparante manier met onze klanten en zijn voor hen een partner in de ontwikkeling van originele, duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen. Rembrandt is een bedrijf met ambitie, waar gedreven en enthousiaste medewerkers rechtstreeks en op een heel directe manier bijdragen en meewerken aan het succes van de onderneming.

Rembrandt Packaging maakt deel uit van de Graphius Group, een toonaangevende familiedrukkerijgroep die in 1928 in Gent werd opgericht. Ze is sindsdien uitgegroeid tot een internationale speler die in zijn segment tot de top vijf van Europa behoort.

Onze groei ambitie kunnen we slechts realiseren met een team van gedreven en enthousiaste mensen !  Om ons team op korte termijn te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Calculator – orderbegeleider

Calculator – orderbegeleider

Taakomschrijving:

Als calculator en orderbegeleider binnen ons bedrijf maak je niet alleen calculaties, offertes en orderbevestigingen. Je bent ook aanspreekpunt voor onze klanten en geeft advies. “Jouw project” begeleid je door de werkvoorbereiding, drukkerij en afwerking en je zorgt samen met onze logistiek en productieplanner dat alles op tijd geleverd wordt. Een super afwisselende baan !

Aanbod:

  • Een verantwoordelijke en zéér afwisselende functie binnen een gezond en ambitieus bedrijf met enthousiaste medewerkers.
  • Een competitief salarispakket
  • Wij voorzien in een gedegen opleiding en inwerkperiode.

Profiel:

  • Je genoot een hogere opleiding, bij voorkeur in een economische of commerciële richting en hebt reeds enkele jaren ervaring.
  • Affiniteit met de grafische en/of verpakkingssector is een plus maar geen absolute must
  • Je bent vooral creatief, “ondernemend” en neemt verantwoordelijkheid.
  • Je kan zeer vlot overweg met de gangbare office toepassingen.
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en goede kennis van het Frans
  • Je woont op een realistische afstand van Aarschot

Interesse?
Stuur uw sollicitatiebrief met cv naar: Graphius, Personeelsdienst, Traktaatweg 8, 9041 Gent.
T +32 9 216 73 73
E jobs@graphius.com

Solliciteer Voor Deze Functie