Drukkerij Graphius NV

Steek jij soms stiekem jouw neus in een boek om die typische geur op te snuiven? Maakt jouw hart een sprongetje wanneer er een leuke folder, kleurrijk magazine of originele uitnodiging in je brievenbus belandt? Of vind je het goudwerk op het etiket van een Belgisch streekbiertje en het hamburgerdoosje van je favoriete frituur geweldig fascinerend?

Bij Graphius sta je mee in voor de realisatie van high-end koffietafelboeken, ben je een belangrijke schakel in de productie van gesofisticeerde labels en verpakkingen, leg je de laatste hand aan originele uitnodigingen, werk je mee aan boeiende hardcovers en interessante magazines over uiteenlopende onderwerpen en kan je met veel trots zeggen dat je bijdroeg aan internationale titels.

Graphius is dan ook een toonaangevend bedrijf op de Europese markt voor de productie van drukwerk. Met meer dan 500 medewerkers en haar zes sites in Gent, Oostende,  Brussel, Antwerpen, Parijs en Londen is Graphius een van de grootste vellendrukkerijen van Europa.

Solliciteer Spontaan

Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures voor onze site in Brussel. Heb je toch interesse? Aarzel niet om spontaan te solliciteren. We bekijken graag de mogelijkheden.

Stuur uw sollicitatiebrief met cv naar: Graphius, Personeelsdienst, Traktaatweg 8, 9041 Gent.
T +32 9 216 73 73
E jobs@graphius.com

Solliciteer Voor Deze Functie