Graphius zet sterk in op een verdere technologische ontwikkeling

Graphius wil als  toonaangevende drukkerij nog meer investeren in de toekomst door ook op technologisch vlak een succesvolle strategie uit te werken. Deze aanpak kadert volledig in de langetermijnvisie van de drukkerijengroep waarbij onder andere een sterkere profilering op de arbeidsmarkt en een volledige in-house aanpak van het online gebeuren deel van uitmaken.

De behoefte om op technologisch vlak een voortrekkersrol in te nemen was altijd al aanwezig bij de drukkerijengroep. “Wij investeren steeds in innovatieve toepassingen om ons bedrijf verder uit te bouwen en klaar te stomen voor de verre toekomst”, meent CEO Denis Geers. “Daarbij hoort een strategische aanpak waarbij zowel de positionering van Graphius op de arbeidsmarkt als de online présence van het bedrijf deel van uitmaken”.

Gloednieuwe vacaturesite

Op www.graphius-jobs.com vind je voortaan alle recente vacatures binnen de verschillende afdelingen en sites van het bedrijf. Met dit nieuw aanwervingskanaal wenst Graphius zich meer in de kijker te zetten bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de drukkerijwereld.

Graphius is steeds op zoek naar talentvolle en enthousiaste medewerkers, maar ondervindt hierbij een felle concurrentie van de grote bedrjven in de Gentse kanaalzone. “Voor wat de instroom van talent betreft, merken we dat we eigenlijk wat overdonderd worden door de grote multinationals uit de regio”, zegt Denis Geers, CEO van Graphius. “Nochtans is de drukkerijsector een boeiende en gevarieerde wereld met een zeer competitieve verloning”.

Naast de meest recente vacatures, vindt men op de jobsite ook enkele getuigenissen van medewerkers en extra achtergrondinformatie over Graphius. De site zal nog verder uitgebreid worden met onder andere tips voor een goede sollicitatie en voorbeelden van een goed CV, kortom alles om een succesvol parcours af te leggen naar een nieuwe job.

Online profilering

Ook online wil het familiebedrijf zich op de kaart zetten als model voor innovatie en groei in de drukkerijsector. Dit uit zich in enkele concrete strategische doelstellingen die momenteel volop in de ontwikkelingsfase zitten. Een eerste uitrol van deze initiatieven is voorzien midden oktober. Het gaat hier om een investering die niet alleen zal bijdragen tot een nog hogere klantenservice en user experience, maar ook een toegevoegde waarde zal betekenen voor de traditionele drukkerij die Graphius nu is.

 

Over Graphius

Graphius is een toonaangevend producent van hoogkwalitatief drukwerk met een sterke specialisatie in boeken, catalogi en magazines. Dit familiebedrijf is actief op vier productiesites: Gent, Brussel, Nazareth en Parijs.